Change of plans
Door: becomeabutterfly
Blijf op de hoogte en volg Stefanie
14 Juni 2012 | Oekraïne, Kiev
vanavond zijn we naar de kerk geweest, de main church. In Krivoy Rog zijn een stuk of 20 'churches of praise', de main church is de grootste en eigenlijk de centrale. Dit is de 'thuiskerk' van Ashley, Amanda, Leann en Max. Dus hier zal ik de meeste kerkdiensten zijn. Mijn Russisch blijkt niet meer heel bagger te zijn, want ze zongen allerlei nummers die ik in het Engels ken en ik kon ze zo in het Russisch meezingen dankzij de projectie. Dus ik blijk de Russische letters beter te kennen dan ik dacht.
Na de dienst zijn A&L (Amanda en Leann, voortaan A&L) nog bij ons komen eten, wat erg gezellig was.
De plannen voor morgen zijn ook verandert, dus we gaan nog niet naar de gehandicapteninstelling want de contactpersoon blijkt niet in Krivoy Rog te zijn op het moment, dus als het weer morgen mooi is gaan we 's ochtends naar het babyweeshuis aan de overkant van de straat. We zullen zien hoe het loopt. Aan het eind van deze zomer ben ik misschien zelfs nog wel eens flexibel geworden. :P
Ik heb nu net even een frisse douche genomen en duik zo lekker het bed in. Het was vandaag zo'n 33/34 graden, maar het heeft 's middags even geregend en iedere minuut dat het regende daalde de temperatuur ongeveer met 1 graad. Helaas voor ons regende het echt maar een paar minuten dus was de temperatuur uiteindelijk nog maar net onder de 30 graden, maar het voelde al als een verfrissing voor ons. Toen we vanmorgen naar de markt gewandeld hadden, waren we allebei hard toe aan een douche, want het was echt heel warm en plakkerig, maar ik begin er al aan te wennen. Volgens de weerberichten zal het de komende dagen onder de 30 graden zijn, dus we hebben hoop, maar volgens het weerbericht was het gisteren ook maar 30/31 graden terwijl het hier toen 36/37 graden was. haha..
Maar goed, het is tijd om te gaan slapen, want morgen heb ik geen tijd om een gat in de dag te slapen. (Wat ik vandaag wel een beetje heb gedaan.)
Weltrusten Nederland!!
14 Juni 2012 - 21:42
Wendy:
Balen van vandaag zeg, maar wel fijn dat je het nu wat dingen zelfstandig kan. En wat tof dat je morgen naar een babyweeshuis gaat, ik zou best met je willen ruilen! Enjoy! XX -
14 Juni 2012 - 21:55
Nathan:
Weltrusten Oekraïne! Erg mooi om te lezen dat je het zo naar je zin hebt :)